Ik had eigen ervaring met gezondheidsklachten als gevolg van stress. En ik leerde hoe weer in balans te komen. Lichamelijk, maar ook geestelijk merkte ik enorme verbeteringen. Ik (her)ontdekte mezelf, door te vallen maar vooral weer op te staan! Ik ben dan ook heel trots en dankbaar dat ik nu vitaliteitscoach ben. Omdat ik jou ook vitaliteit gun, heb ik mijn coachpraktijk Vitamiem opgericht. “Miem” is mijn koosnaampje, al sinds ik een heel klein meisje was…

Je kunt zelf zoveel doen om gezond(er) te zijn en te blijven!

Je krijgt je lichaam maar 1x, dus wees er zuinig op!

Mijn kracht zit in mijn licht laten schijnen en vanuit rust en vertrouwen met jou te verbinden. Naar je te luisteren en de juiste vragen te stellen,  zodat jij stap voor stap jouw vitaliteit terugkrijgt en jij weer in jouw kracht komt te staan!

Je bent waarschijnlijk heel benieuwd naar mijn werkwijze.

Mijn werkwijze is holistisch, oftewel ik kijk naar het totale plaatje. Ik ga uit van een kijk op de mens als geheel. Het gaat hierbij om het geheel van lichaam (fysieke niveau), hart (emotioneel niveau), hoofd (mentaal) en ziel (zingeving).

Tijdens mijn coaching ben ik volledig op jou afgestemd. Ik maak gebruik van mooie coachtools en krachtige NLP technieken.

Daarnaast ben ik Trainer Hormoonfactor. Deze opleiding van Ralph Moorman is gebaseerd op zowel de gangbare wetenschap als ook op veelbelovende nieuwe inzichten. In de reguliere geneeskunde gaat het (voornamelijk) om symptoombestrijding. Dat is soms heel erg nodig, maar het achterliggende probleem wordt vaak niet aangepakt.

Mocht je door mij gecoacht willen worden, lees dan HIER verder zodat je weet wat er voor jou inzit!