"Als je blijft doen wat je altijd deed, dan krijg je wat je altijd kreeg"

Herken jij één of meerdere van deze klachten:

königssee, mountains, mountain landscape-7276585.jpg
 • ik heb (chronische) stress
 • ik ben vaak moe en/of geïrriteerd
 • ik ben uitgeput
 • ik heb gebrek aan energie
 • ik pieker te veel
 • ik voel me onzeker op bepaalde momenten
 • ik ben gespannen
 • ik ben prikkelbaar
 • ik heb stemmingswisselingen
 • ik heb slaapproblemen
 • ik heb een laag libido
 • ik heb lichte depressiviteit
 • ik heb een minder goed geheugen
 • ik heb concentratieproblemen

Dan is het slim om naar je lijf te luisteren! Het is nodig om er op tijd verandering in aan te brengen. Minder stress is goed voor iedereen. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van een andere mindset, de voor jou juiste voeding nemen, bewegen. Maar daarnaast zijn ook regelmatige herstelmomenten nodig en is jouw sociale omgeving van belang. En hoe zit het met jouw zingeving? Doe je de dingen die je doet met passie?

Het werkt het beste om hierin begeleid te worden. Ik kan jou hier met coaching en praktische tips en tools bij ondersteunen!